Travelassistant24
444 51 56

TRANSFER UPGRADE naar de luchthaven van Dalaman (DLM)

Combineer met een exclusieve
FAST TRACK & CIP LOUNGE - Service
op de luchthaven van Dalaman (DLM).

PRIVATE-TRANSFERS
Minimumprijzen voor transferupgrades per voertuig van het resort naar de luchthaven van Dalaman (DLM)
CIFTLIKKOY CESME Dalaman (DLM) 5 €
DALYAN Dalaman (DLM) 5 €
DATÇA Dalaman (DLM) 152 €
DALAMAN Dalaman (DLM) 5 €
EKINCIK Dalaman (DLM) 76 €
FETHIYE Dalaman (DLM) 5 €
GÖCEK Dalaman (DLM) 5 €
GÖKOVA Dalaman (DLM) 69 €
GÖKOVA Dalaman (DLM) 5 €
MARMARIS IÇMELER Dalaman (DLM) 9 €
KALKAN Dalaman (DLM) 26 €
KAS Dalaman (DLM) 29 €
KOYCEGIZ Dalaman (DLM) 69 €
HISARÖNÜ-MARMARIS Dalaman (DLM) 13 €
MARMARIS CITY CENTER Dalaman (DLM) 9 €
OLUDENIZ Dalaman (DLM) 5 €
OLUDENIZ Dalaman (DLM) 5 €
OLUDENIZ Dalaman (DLM) 34 €
SARIGERME Dalaman (DLM) 5 €
MARMARIS TURUNÇ Dalaman (DLM) 12 €
Prijzen voor de Fast Track & CIP Lounge-service per persoon op de luchthaven Dalaman (DLM)
Volwassenen70 €
Kinderen (3-12)0 €
Baby's (0-2)0 €
Gebruik het onderstaande formulier om meer informatie te krijgen over alternatieve voertuigopties en een boeking te maken.
Flughafen-cip-service-antalya-airport
Search & Go

Ervaar exclusief comfort met onze Fast Track & CIP Lounge-service op de luchthaven van Dalaman (DLM)

Welkom bij een soepele en ontspannen reiservaring! Onze Fast Track & CIP Lounge-service op de luchthaven van Dalaman (DLM) biedt u de mogelijkheid om te genieten van vliegen zonder tijd te verspillen terwijl u op de terminal bent. Onder begeleiding van onze vriendelijke CIP-assistent, die zich toelegt op het verbeteren van uw reisplezier, zult u snel en gemakkelijk uw formaliteiten voltooien, te beginnen met bevoorrechte toegang tot de terminal.

Op de luchthaven van Dalaman (DLM) profiteert u van onze speciale CIP-incheckruimte, waardoor u kunt inchecken zonder lange wachttijden. Ons ervaren personeel begeleidt u door het hele proces, van paspoort- en veiligheidscontrole tot instapkaart en bagageafhandeling.

Als hoogtepunt van uw reis bieden wij u gratis Wi-Fi-service en een uitgebreid cateringaanbod in onze stijlvolle en comfortabele CIP-lounges op de luchthaven van Dalaman (DLM). Hier kunt u ontspannen en uzelf opfrissen terwijl u wacht op uw vlucht, tijd doorbrengen voor vertrek in een aangename sfeer.

Ons dienstverleningsproces omvat de volgende stappen:

1. Ophalen bij het CIP-ontmoetingspunt bij de terminalingang van de betreffende luchthaven.
2. Toegang tot de terminal via de speciale CIP-poort, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft.
3. Transactie bij onze bevoorrechte incheckbalies, waardoor u efficiënt kunt inchecken zonder lange wachttijden.
4. Het uitvoeren van bevoorrechte paspoortcontrole om een soepele doorgang te garanderen.
5. Geniet van onze exclusieve CIP Lounge-service, waardoor u een comfortabele plek heeft om te ontspannen voordat uw vlucht vertrekt.

Kies onze Fast Track & CIP Lounge-service op de luchthaven van Dalaman (DLM) voor uw volgende reis om optimaal te profiteren van uw vluchtervaring en uw reis te optimaliseren vanaf het moment dat u op de luchthaven van Dalaman (DLM) aankomt tot het moment van instappen. Als uw lokale vertegenwoordiger kijken we ernaar uit om u te verwelkomen op de luchthaven van Dalaman (DLM) en u eersteklas service te bieden.


Ontdek de exclusieve voordelen van een upgrade voor uw retourtransfer naar de luchthaven van Dalaman (DLM)!

Stel je voor dat jij en je gezelschap worden begroet door een exclusief voertuig dat alleen voor jullie is gereserveerd. Bij Meeting Point Transfers zorgen we ervoor dat uw terugreis naar de luchthaven van Dalaman (DLM) zo aangenaam mogelijk verloopt. Voor groepen tot drie personen is meestal een comfortabele auto beschikbaar, terwijl grotere groepen van vier tot tien personen worden voorzien van een ruime (mini)bus. Uw voertuig en persoonlijke chauffeur wachten direct bij het hotel of uw accommodatie, zodat u direct kunt vertrekken zonder tijd te verspillen.

Geniet van een directe rit zonder omwegen of stops naar de luchthaven van Dalaman (DLM)

Met de privétransfer bereikt u de luchthaven van Dalaman (DLM) rechtstreeks vanuit het hotel of uw accommodatie zonder omwegen of stops. Vergeet lange zoektochten naar taxi's of drukte in bussen of treinen - met een privétransfer begint u uw terugreis ontspannen. Zelfs na de langste vakantie zult u dankzij de privétransfer fris en ontspannen aankomen op de luchthaven van Dalaman (DLM).

Ontspan en laat de planning aan ons over

Op www.travelassistant24.com kunt u gemakkelijk zoeken naar een betaalbare en betrouwbare privétransfer van het hotel of uw accommodatie naar de luchthaven van Dalaman (DLM) en deze direct boeken. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u van het hotel of uw accommodatie naar de luchthaven van Dalaman (DLM) komt, aangezien we samenwerken met geselecteerde topbusbedrijven en chauffeurs om ervoor te zorgen dat u op tijd en betrouwbaar wordt opgehaald. Het boeken van uw privétransfer is eenvoudig en snel: voer eenvoudig uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur uw reserveringsbevestiging.

Welke informatie hebben we nodig voor uw geüpgradede transferservice?

Om uw geüpgradede privétransfer naar de luchthaven van Dalaman (DLM) te boeken, hebben we informatie nodig over uw vertrekpunt (hotel of accommodatie) en de bestemming (aankomstluchthaven). Geef de reisdatum, aankomst- en/of vertrektijd en het exacte aantal personen op om de prijs voor de geüpgradede privétransfer naar de luchthaven van Dalaman (DLM) te achterhalen. Voor de definitieve boeking hebben we alleen uw exacte vluchtnummer, persoonlijke gegevens en betaalinformatie nodig - en uw geüpgradede privétransfer is geboekt.

Ontdek de exclusieve voordelen van een upgrade voor uw retourtransfer naar de luchthaven van Dalaman (DLM)!


Belangrijke mededelingen


Provider:
"Meeting Point Turkey"
Boekingskosten:
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het maken van een boeking.
Annuleringsbeleid:
Een terugbetaling van 100% wordt verleend als u tot 1 dag voor uw ervaring annuleert.